MAME, VOLITE SVOJE TELO!

0
MAME, VOLITE SVOJE TELO!

Drage mame, stroge ste prema sebi i ne volite svoje telo? Fitnes instruktorka Jelena Krasić ima savet za vas!

Ona se treninzima vratila dva meseca nakon porođaja i otad svoje iskustvo nesebično deli sa svojim pratiocima i čitateljkama Topličanke.  

Ovog puta savet stiže iz oblasti motivacije.

⚠️Ne volim svoje tijelo zbog viška kg
⚠️Imam višak na butinama
⚠️Ruke su mi opuštene
⚠️Zadnjica mi je ravna kao „daska“
⚠️Poslije porođaja nisam skinula sve kilograme
⚠️Nemam struk
⚠️Imam jake listove
⚠️….!!!!????

Ne posmatrajte sebe negativno, ma kako izgledali sebi u ogledalu. Ne mrzite svoje tijelo. Ne mrzite sebe jer ste baš tako građeni. Ne mrzite sebe jer imate viškove na određenim dijelovima tijela.

➡️Volite sebe i svoje tijelo, to ste vi! Pozitivan lični stav je najbolji put ka promjenama, zadovoljstvu i unutrašnjoj sreći.

Sve ovo vam govorim prije svega kao trener i motivator ali i kao osoba koja je za godinu dana doživjela veliku fizičku promjenu zbog trudnoće.

Slika lijevo ja prije godinu dana, težina idealna, mišićna masa zadovoljavajuća, u super formi. Slika desno ja danas, četri mjeseca nakon carskog porođaja, sva modra od terapijskih inekcija po rukama, stomaku i butinama, dojim bebu (bolovi u gornjem dijelu leđa) , još koji kg viška, celulit na butinama, ruke opuštene, stomak mekan sa prisutnom dijastazom…i još svašta nešto ? Ali volim svoje tijelo!!!

Autorka: Jelena Krasić, dipl.profesor sporta i fizičkog vaspitanja i personalni trener

e-mail: starsfit2016@gmail.com

Stars fit možete pratiti na Fejsbuku i Instagramu.