Mali dar za veliki osmeh

0
dar paketić
Foto: Pixabay.com

„Mali dar veliki osmeh“ – sva istina dečje radosti staje u ovu simpatičnu parolu koja nam stiže iz Centra za rekreaciju Stars fit.

Iako je kao personalni trener i profesorka fizičkog vaspitanja zagovornica zdravog načina života i pravilne ishrane, Jelena Krasić zna da deca najviše vole slatkiše. Tako je osmislila jednu humanu akciju – prikupljanje slatkiša za decu iz ugroženih porodica.

Svi koji žele da učestvuju u pravljenju paketića mogu to učiniti tako što će odneti slatkiše u „Stars fit“, i to od ponedeljka 9. decembra do petka 13. decembra u 21 čas.

Jelena je jedini trener koji poziva da se na treninge ponesu slatkiši.

-Sve vi, drage moje, donesite po neki slatkiš kada krenete na trening. Razlog je predivan. Od svih slatkiša napravićemo paketiće koji će otići u prave ruke i učiniti im praznike ljepšim i slađim. Naravno, svi vi ostali koji vidite ovo možete učestovati u pravljanju paketića. – poručila je Jelena.

Prepoznatljiva po kratkoj rečenici „Šećera bez!“, Jelena se šali kako je ovo interesantan način da se oslobodite slatkiša i poklonite osmeh najmlađima.

Topličanka je već spremila nešto slatko, spremite i vi mali dar za veliki osmeh!