Napiši ljubavnu priču i zaradi!

0
Foto: Unsplash.com

Projekat 100% LJUBAV koji je pokrenula Topličanka za desetak dana zatvara svoj prvi krug. Konkurs za vaše ljubavne priče traje do kraja februara, a uslovi učestvovanja su da je priča originalna i neobjavljena.

Želite da izjavite nekom ljubav, želite da pišete o ljubavi prema svojoj deci, odlični ste u izmišljanju i osmišljanju ljubavi – napišite, pošaljite svoju ljubavnu priču i osvojite 5000 dinara.

Tema je slobodna, jer je i ljubav slobodna, zar ne? Pošaljite nam svoju romantičnu priču ili šta je to za vas 100% ljubav. Dužina priče je važna, takođe. Pošaljite nam priču koja nije kraća od 500 reči, ali ni duža od 1200. Priča ne sme biti ranije objavljena.

Više informacija o uslovima konkursa pronaći ćete na sledećem linku.

Nakon završetka konkursa, autori najčitanijih priča dobiće mogućnost da pišu za Topličanku stalno!

Zbog toga je važno da se za svoju publiku borite. Jednom kad je objavimo, podelite svoju priču na društvenim mrežama. Mi ćemo svakog dana dati prostora vašoj priči na našoj stranici. Najčitanijim autorima ćemo pružiti priliku za dugoročniju saradnju.

Kako da se prijavite?

Svoju najljubavniju priču zajedno sa fotografijama pošaljite na mejl toplicankamagazin@gmail.com

Potpišite se imenom i prezimenom i obavezno ostavite svoj kontakt. Za sva pitanja Topličanka vam stoji na raspolaganju. Pišite nam u inboks Fejsbuk stranice.