Topličanka pokreće drugi krug konkursa „100% LJUBAV“

0
100% ljubav
Foto: Pixabay.com

Dragi čitatelji i čitateljke, Topličanka pokreće svoj drugi konkurs „100% LJUBAV“. Kao i prošlog puta, tema je ljubav.

Konkurs za najlepšu ljubavnu priču 100% LJUBAV

Napišite i pošaljite nam najlepšu ljubavnu priču. To može biti romantična ispovest ili priča o tome šta je to za vas 100% ljubav. Dužina priče je važna, takođe. Pošaljite nam priču koja nije kraća od 500 reči, ali ni duža od 1200. Priča ne sme biti ranije objavljena.

Konkurs je otvoren od 12. maja do 30. juna, a mogu se prijaviti svi autori stariji od 18 godina. Za srednjoškolce i osnovce Topličanka raspisuje svoj drugi konkurs. Više o tome čitajte na sledećem linku.

Pošaljite nam svoju originalnu priču. Plagijat nije 100% ljubav!

Neka vaš tekst bude gramatički i pravopisno ispravan. Setite se, vi potpisujete tekst, ne želite da vaše ime stoji ispod „sumLjam“, „neznam“ i „Ne dostaješ mi“. Pišite ćirilicom.

Pošaljite nam najmanje 3 fotografije po tekstu. Jednu ćemo iskoristiti kao naslovnu, a druge dve postaviti u samom tekstu. Fotografije  moraju biti slobodne za komercijalnu upotrebu, dakle, one koje nisu zaštićene autorskim pravima, rezolucije veće od 900×600px. Vi birate hoćete li poslati svoje autorske fotografije ili ih preuzeti sa nekog od sajtova za besplatno preuzimanje fotografija. Topličanka preporučuje platforme Pixabay.com i Unsplash.com. Neka fotografije budu horizontalne, a izvor obavezno navedite! Pošaljite ih odvojeno od teksta. Dakle, u istom mejlu, ali posebno tekst, a posebno fotografije.

Jedan autor može poslati jednu priču. Ako ovog puta ne budete najbolji, možete pokušati ponovo na našem sledećem konkursu, koji ćemo raspisati u julu.

Ukoliko pobedite na ovom konkursu, ne možete se više takmičiti u 2020. godini na konkursu „100%  LJUBAV“.

Šta vam Topličanka nudi?

Topličanka nudi priliku da vaše reči dopru do ljudi. Budite nežni, ljubavni i divni. Pišite i inspirišite!

Izborite se za svoju publiku rečima, idejama i angažovanjem na društvenim mrežama. Jednom kad je objavimo, podelite svoju priču dalje. Mi ćemo svakog dana dati prostora vašoj priči na našoj stranici. Najčitanijim autorima ćemo pružiti priliku za dugoročniju saradnju.

Kako da se prijavite?

Svoju najljubavniju priču, poštujući sva gore navedena pravila, zajedno sa fotografijama pošaljite na mejl toplicankamagazin@gmail.com do 30. juna 2020. godine.

Potpišite se imenom i prezimenom i obavezno ostavite svoj kontakt. Za sva pitanja Topličanka vam stoji na raspolaganju. Pišite nam u inboks Fejsbuk stranice.

Lična poruka za sve koji kao Topličanka veruju 100% u ljubav:

Ako voliš da pišeš, veruješ u svoja slova, ne časi časa! Budi Topličanka i pokaži svima šta je za tebe 100% LJUBAV.

Jedva čekamo tvoju priču!

Srećno!