Poziv za književno veče Volontera na mreži

0
Volonteri na mreži
Foto: Volonteri na mreži

Volonteri na mreži pozivaju sve mlade pesnike i pisce koji žele da učestvuju na književnoj večeri „Sve će otići i sve će proći,otići će sve brige i pažnja,opet će putevi postati ravni i vrtovi će opet biti puni cveća“ A.S.Puškin.

Književno veče organizuju „Volonteri na mreži“ uz pomoć Unicefa i Mladih istraživača Srbije. Poetsko veče će se održati u dogovoru sa učesnicima koji se budu prijavili.

Tema književne večeri se odnosi na stvaranje pesnika i pisaca u doba vanrednog stanja i borbe sa Covid 19. Cilj je da mladi ljudi čitajući i slušajući dela koja su nastala u izolaciji iskažu svoje ideje i misli koje su nastale u doba vanrednog stanja.

Zainteresovani pesnici i pisci se mogu prijaviti putem ovog linka, navodeći u napomeni da se prijavljuju za književno veče „Sve će otići i sve će proći, otići će sve brige i pažnja, opet će putevi postati ravni i vrtovi će opet biti puni cveća“ (A.S.Puškin) i štiklirajući u anketi – želim da se prijavim na radionicu koji sam video/la u ponudi.

Nakon toga dobiće više informacija koje se tiču književne večeri.

O programu „Volonteri u mreži“ koji sprovode Mladi istraživači Srbije u saradnji sa UNICEF Srbija uz podršku USAID-a i Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije možete saznati više na stranici Mladi istraživači Srbije.