Onlajn treninzi – Izazovi sebe sa Stars fitom!

0
Foto: Jelena Krasić, Stars fit

Onlajn treninzi su odličan način da se aktiviraš, posebno u vreme aktuelne pandemije korona virusa. Sada kada je fizička aktivnost i više nego neophodna, a vi nemate vremena, ne želite u teretanu ili imate neki treći razlog da ne krenete u fitnes klub – kućni treninzi su odlična stvar.

Izazovi sebe na 30 dana

Izazovi sebe na 30 dana, a onda produži izazov! Započni treniranje kod kuće uz stalno mentorstvo profesionalnog trenera. Ako želiš da se posvetiš svom zdravlju i izgledu, Stars fit ti nudi online kućne treninge. U pitanju je 12 treninga sa detaljnim opisom, instrukcijama i prikazima. Treninzi su u trajanju od 30-45 minuta. Profesionalni trener sa dugogodišnjim iskustvom Jelena Krasić biće sve vreme uz vas, prateći vaš rad i napredak.

Uz sada već prepoznatljiv moto: „Vaše tijelo naša briga“, Jelena dodaje i „zajedno možemo do cilja“!

Koji je vaš cilj?

Šta želite da postignete? Ravan stomak, izvajana figura, besprekorno zdravlje? Cilj vam je promenite svoje nezdrave navike, osećate se energično i snažno, a da pritom ne morate žuriti na trening, već vežbati u svojoj kući – čim ustanete, pre posla ili u bilo koje doba koje vam odgovara. Stars fit onlajn treninzi su prava stvar za vas.

Šta dobijate?

Detaljna demonstracija svake vežbe sa objašnjenjima, plan treninga i ishrane po specijalnoj ponudi za avgust.

Uključite se u izazov i otkrijte sve prednosti treniranja kod kuće.

Za sve dodatne informacije javite se na neki od kontakata:

Kontakt: 064 082 48 37
e-mail: starsfit2016@gmail.com

Stars fit možete pratiti na Fejsbuku i Instagramu.