Topličanka slavi 2. rođendan

0
kucaća-mašina-rođendan
Foto: Unsplash.com

Da li se i vama događa da u moru dešavanja, svakodnevice koja ometa i umara jednostavno zaboravite ono što je važno? Tako se, umalo, usred četvrtka dogodilo da Topličanka zaboravi da joj je rođendan.

rođendan
Foto: Unsplash.com

Znate kad ljudi kažu danas: eto, da me Fejsbuk nije podsetio, ne bih znala da joj je danas rođendan?

Mene je podsetila uspomena na Fejsbuku i mala napomena u rokovniku.

Ne na Fejsu, nego u srcu

kucaća-mašina-cveće
Foto: Unsplash.com

Od 15. oktobra 2018. godine mnogo toga se promenilo. Topličanka je rasla, menjala se, okupila neke dobre ljude i istrajala u misiji da pokaže da u našem gradu – ali i šire – postoje izuzetne žene.

Zbog izuzetnih žena je i sama postajala sve više izuzetna.

Tako sa ponosom danas, na svoj drugi rođendan može da kaže da je velika, drugačija i jedinstvena. Da neguje lepe reči, da podstiče divna dela, da živi život onako kako bi ga čak i Rade Drainac opevao u svojoj pesmi.

I kao što je on „voleo nekad bez potrebe da zamrsi stvari“ i umeo da krikne „U meni je ogledalo svih ljubavi“ – tako i Topličanka s radošću otkriva divne priče.

Budi i ti Topličanka!

laptop-pisanje-cveće
Foto: Unsplash.com

Za dve godine smo napravili zajedno malu biblioteku za Dečje odeljenje Opšte bolnice „Dr Aleksa Savić“, podržali smo sve divne humanitarne akcije divnog Art paba „Black fox“, trenirali u „Stars fit“-u i predstavili mnoge divne ljude.

Ako u sebi čuvate ono topličko-Drainac-zrnce, ako vam je dosta da zaboravljate na one lepe i stvarno važne stvari u životu – javite nam se. Topličanka piše, Topličanka kuva, Topličanka istražuje. Javi nam ko su izuzetne žene tvog kraja, otkrij nam šta te inspiriše.

Proslavimo 3. rođendan u većem broju, nasmejaniji i srećniji!