Јесте ли пробали чоголадни мус? Уживајте у овој предивној посластици.
Састојци: 100 г тамне чоколаде (70% какаа), 200 мл млека од лешника, 300 г тофуа, 50г млевених лешника
Припрема:
1. Чоколаду изломите на коцкице ставите на таву, а тофу нарежите на мале комаде.
2. Тофу и млеко од лешника додајте чоколади.
3. На лаганој ватри мешајући, растопите чоколаду. Сви састојци се морају сљубити и растопити.
4. Када се чоколада отопила, све пребаците у чинију и миксирајте док се не добије глатки, кремасти мус.
5. Улијте десерт у стаклене чинијице и украсите га измрвљеним лешницима. Нека се ваш мус хлади 1 сат.
Извор: АPortal

Топличанка је душа од жене.