Budi Topličanka: Art pab „Black fox“ i Topličanka prave biblioteku!

0

Topličanka i Art pab „Black fox“ prave biblioteku za Dečje odeljenje prokupačke bolnice. Ovu akciju pokrećemo sa željom da doprinesemo našem društvu, a najviše onima koji će naše društvo podići u neke nove visine – DECI.

Bliži se Nova godina i božićni praznici, pa smo odlučili da u tom duhu poklonimo nešto lepo deci koja zbog bolesti ove praznike neće provesti kod kuće. U razgovoru sa dr Snježanom Arsić, direktorkom Opšte bolnice „Dr Aleksa Savić“ došli smo do ideje da to bude baš biblioteka. Tako prikupljamo knjige, slikovnice, bojanke i bojice!

Pored novih knjiga dobrodošle su i knjige koje su vaša deca prerasla – očuvane i neoštećene one će sigurno obradovati decu koja se leče na Dečjem odeljenju naše bolnice.

Prikupljanje knjiga je već počelo, a vi možete doprineti već sutra, tako što ćete odneti neki svoj primerak u Art pab „Black fox“ (Kosovska 31). Zaplanirano je da prikupljanje knjiga traje do 31. decembra. Sve što vas o akciji zanima možete pročitati i na Fejsbuk stranici događaja.

Dođite da pravimo dobre priče zajedno!

Velika deca za male ljude!