Ова банка ће вам уплаћивати сваког дана 86 400 евра!

0

Замислите да Вам свако јутро када се пробудите, банка стави на рачун тачно 86.400 евра.

Ево која су два правила ове банке.

Прво правило гласи: Све што нисте успели да потрошите током дана узима вам се увече! Не смете варати, нити пребацити новац на неки други рачун. Имате право да га потрошите искључиво током тог истог дана, али не заборавите да свако јутро када отворите очи банка Вам отвара нови рачун од нових 86.400 евра за тај дан и тако сваки дан.

Друго правило: Банка може прекинути „игру“ без икаквог упозорења! У било ком тренутку може Вас обавестити да је све готово и да се рачун дефинитивно затвара. Несумњиво је да ћете сви, добијени новац трошити на забаву и куповину поклона себи и онима које волите. Можда ћете поклањати и онима које не познајете, само да Вам банка не узме новац назад. Трудићете се да Вам сваки евро донесе срећу и задовољство.

Па где има таква банка? Ту чудесну банку имамо сви ми на располагању. То је ВРЕМЕ!

Свако јутро када се пробудимо, наша животна банка нам отвара кредит од 86.400 секунди живота за тај дан до спавања. Све што нисмо проживели тога дана – изгубљено је. Јуче је заувек прошло! И свако следеће јутро та магија се понавља. Зато немојмо заборавити незаобилазно правило да банка може затворити наш рачун сваког минута, без упозорења. У било ком тренутку наш живот може стати! Шта ви радите са ваших 86.400 секунди по дану?

Извор: Ало