КОНКУРС ЗА НАЈЛЕПШИ ПОСАО У СРБИЈИ

0
Фото: SerbianAdventures.com

Платформа за онлине резервисање путовања по Србији – SerbianAdventures.com

у сарадњи са многобројним организаторима путовања и активности по Србији

расписује

Конкурс

за најлепши посао у Србији 2019.

Са жељом да промовишемо туристичку понуду Србије, тражимо особу која је спремна да три месеца путује по нашој земљи, обилази познате и скривене кутке Србије и дели своје утиске на интернету и друштвеним мрежама.

Особа коју изаберемо учестоваће на више од 50 различитих тура по Србији и обићи ће више од 200 туристичких дестинација. Радећи за Serbianadventures, наш путник ће имати прилику да ужива у погледу са најлепших видиковаца у Србији, посети најзначајније историјске локалитете, плови нашим рекама, опроба се у бројним адреналинским активностима, бања у најпознатијим бањама, ужива у најбољим гастрономским специјалитетима, учествује у неким од најпознатијих манифестација у Србији, упозна се са различитим обичајима, традицијом и културом бројних народа који живе у нашој земљи и да стекне бројна пријатељства и успомене за цео живот.

Обавеза путника биће да речима и сликом представи свој доживљај на овим турама и дестинацијама, да објављује текстове, фотографије и видео материјале на налозима Serbianadventures-a (blog, FaceBook, Instagram, YouTube, Twitter).

Одабраном кандидату припада месечна накнада од 1.000 евра у динарској противредности а сви трошкови путовања, смештаја и исхране су покривени.

Најлепши посао у Србији траје од 25. маја до 25. августа 2019.

Кандидат сте за овај посао ако сте:
– отворени и комуникативни, волите путовања и упознавање нових предела и људи
– добро познајете технологију друштвених мрежа и активно их користите
– добро пишете, фотографишете, снимате и монтирате видео материјале за друштвене мреже
– добро говорите и пишете на енглеском језику
– слободни сте у време док траје посао

Да се пријавите на овај конкурс потребно је да:
попуните онлине пријаву кликом овде
– у пријави доставите линк вашег Линкедин профила
– самостално креирате Јутјуб видео у којем ћете представити зашто треба да изаберемо баш Вас (не дуже од 60 секунди, на српском језику)
– самостално креирате видео са неке туре по Србији у трајању од 120 секунди (пола на српском а пола на енглеском језику) и поставите линк ка снимку и на пријавном формулару и на ФБ страници Serbianadventures.-a у посту конкурса
– креирате блог текст о истој тури на српском и енглеском језику и ставите линк ка истом на пријавном формулару

Конкурс је отворен до 23. априла у поноћ.

Ако препознајте себе у особинама нашег путника, пријавите се!

Више информација о пријави погледајте на пријавном формулару а за додатна питања, стојимо вам на располагању преко Фejсбук странице SerbianAdventures-a.

Уживајмо заједно у најлепшем послу у Србији!

Извор: SerbianAdventures.com