Топличанка покреће други круг конкурса „100% ЉУБАВ“

0
100% љубав
Фото: Pixabay.com

Драги читатељи и читатељке, Топличанка покреће свој други конкурс „100% ЉУБАВ“. Као и прошлог пута, тема је љубав.

Конкурс за најлепшу љубавну причу 100% ЉУБАВ

Напишите и пошаљите нам најлепшу љубавну причу. То може бити романтична исповест или прича о томе шта је то за вас 100% љубав. Дужина приче је важна, такође. Пошаљите нам причу која није краћа од 500 речи, али ни дужа од 1200. Прича не сме бити раније објављена.

Конкурс је отворен од 12. маја до 30. јуна, а могу се пријавити сви аутори старији од 18 година. За средњошколце и основце Топличанка расписује свој други конкурс. Више о томе читајте на следећем линку.

Пошаљите нам своју оригиналну причу. Плагијат није 100% љубав!

Нека ваш текст буде граматички и правописно исправан. Сетите се, ви потписујете текст, не желите да ваше име стоји испод „сумЉам“, „незнам“ и „Не достајеш ми“. Пишите ћирилицом.

Пошаљите нам најмање 3 фотографије по тексту. Једну ћемо искористити као насловну, а друге две поставити у самом тексту. Фотографије  морају бити слободне за комерцијалну употребу, дакле, оне које нису заштићене ауторским правима, резолуције веће од 900×600px. Ви бирате хоћете ли послати своје ауторске фотографије или их преузети са неког од сајтова за бесплатно преузимање фотографија. Топличанка препоручује платформе Pixabay.com и Unsplash.com. Нека фотографије буду хоризонталне, а извор обавезно наведите! Пошаљите их одвојено од текста. Дакле, у истом мејлу, али посебно текст, а посебно фотографије.

Један аутор може послати једну причу. Ако овог пута не будете најбољи, можете покушати поново на нашем следећем конкурсу, који ћемо расписати у јулу.

Уколико победите на овом конкурсу, не можете се више такмичити у 2020. години на конкурсу „100%  ЉУБАВ“.

Шта вам Топличанка нуди?

Топличанка нуди прилику да ваше речи допру до људи. Будите нежни, љубавни и дивни. Пишите и инспиришите!

Изборите се за своју публику речима, идејама и ангажовањем на друштвеним мрежама. Једном кад је објавимо, поделите своју причу даље. Ми ћемо сваког дана дати простора вашој причи на нашој страници. Најчитанијим ауторима ћемо пружити прилику за дугорочнију сарадњу.

Како да се пријавите?

Своју најљубавнију причу, поштујући сва горе наведена правила, заједно са фотографијама пошаљите на мејл toplicankamagazin@gmail.com до 30. јуна 2020. године.

Потпишите се именом и презименом и обавезно оставите свој контакт. За сва питања Топличанка вам стоји на располагању. Пишите нам у инбокс Фејсбук странице.

Лична порука за све који као Топличанка верују 100% у љубав:

Ако волиш да пишеш, верујеш у своја слова, не часи часа! Буди Топличанка и покажи свима шта је за тебе 100% ЉУБАВ.

Једва чекамо твоју причу!

Срећно!