Онлајн тренинзи – Изазови себе са Старс фитом!

0
Фото: Јелена Красић, Старс фит

Онлајн тренинзи су одличан начин да се активираш, посебно у време актуелне пандемије корона вируса. Сада када је физичка активност и више него неопходна, а ви немате времена, не желите у теретану или имате неки трећи разлог да не кренете у фитнес клуб – кућни тренинзи су одлична ствар.

Изазови себе на 30 дана

Изазови себе на 30 дана, а онда продужи изазов! Започни тренирање код куће уз стално менторство професионалног тренера. Ако желиш да се посветиш свом здрављу и изгледу, Старс фит ти нуди онлине кућне тренинге. У питању је 12 тренинга са детаљним описом, инструкцијама и приказима. Тренинзи су у трајању од 30-45 минута. Професионални тренер са дугогодишњим искуством Јелена Красић биће све време уз вас, пратећи ваш рад и напредак.

Уз сада већ препознатљив мото: „Ваше тијело наша брига“, Јелена додаје и „заједно можемо до циља“!

Који је ваш циљ?

Шта желите да постигнете? Раван стомак, извајана фигура, беспрекорно здравље? Циљ вам је промените своје нездраве навике, осећате се енергично и снажно, а да притом не морате журити на тренинг, већ вежбати у својој кући – чим устанете, пре посла или у било које доба које вам одговара. Старс фит онлајн тренинзи су права ствар за вас.

Шта добијате?

Детаљна демонстрација сваке вежбе са објашњењима, план тренинга и исхране по специјалној понуди за август.

Укључите се у изазов и откријте све предности тренирања код куће.

За све додатне информације јавите се на неки од контаката:

Koнтакт: 064 082 48 37
e-mail: starsfit2016@gmail.com

Старс фит можете пратити на Фејсбуку и Инстаграму.