Ресторан „Паче“ – место где је песма мелем за уши, вино за срце, а храна за душу

0
ресторан-паче
Фото: Ресторан "Паче"

У Куршумлији на путу за Ђавољу Варош и Пролом Бању, путнике намернике чека сјајно место – ресторан „Паче“.

Водећи се речима највећих мислилаца свих времена да је „свака туга мања уз хлеб“ и да „нема искреније љубави од љубави према храни“, брачни пар Ивана и Мирко Миливојевић осмислили су и уредили оазу за све љубитеље укусне хране.

ивана-мирко
Фото: Ресторан „Паче“

– Наша прича је обично ненобична прича. Немамо угоститеље у породици, решили смо да то будемо нас двоје. Ресторан смо отворили јер волимо да угостимо људе, али из велике жеље да покренемо неки посао заједно. – причају за Топличанку Ивана и Мирко.

ресторан-паче
Фото: Ресторан „Паче“

Поред одличне кафе, госте у пријатном амбијенту чекају кувана јела, јела са роштиља, али и врхунске посластице и деликатеси.

– Служимо италијанску кафу. Специјалитети куће су јунећи гулаш и Карађорђева шницла, у кухињи највише ценимо квалитет и тако и бирамо намирнице. Важно нам је да наши гости увек буду задовољни.

ресторан-паче-храна
Фото: Ресторан „Паче“

Отварање ресторана чинио се као први корак ка остварењу великог сна – а то је мотел уређен према високим стандардима и место за уживање и одмор.

Ако тражите отмено место да изведете пословне партнере на ручак или можда романтичан излазак за Дан заљубљених – ресторан „Паче“ је право место! Посетите и званичну Фејсбук страницу ресторана. Направите резервацију онлајн или позовите на телефон +381 (69) 111 93 94.

ресторан-паче
Фото: Ресторан „Паче“