Ема и Лена: Све може – Са Звездама на Земљи!

0
ema-lena-sa-zvezdama-na-zemlji
Foto: Sa Zvezdama na Zemlji

Реченица и уједно слоган бренда „Позитиф” познатог модног фотографа Душана Петровића „Све може” поново доказује истинитост.

Прокупчанке Емилија (Ема) Арсић и Лена Ђорђевић покренуле су један креативан пројекат „Са Звездама на Земљи“. Замисао ове две двадесетдвогодишњакиње је да уз помоћ Јутјуба и Инстаграма представе младе, талентоване и другачије људе у својој емисији.

– Када одаберемо особу са којом желимо сарадњу, контактирамо је путем Инстаграм профила или мејла. Након што ступимо у контакт, објаснимо шта је наша мисија, на који начин функционишемо. Кад добијемо пристанак за разговор, пошаљемо питања и једну загонетку на крају. Све информације које имамо о тој особи искористимо да саставимо питања кроз која би се представио таленат или нека друга особина те личности. Наш виртуелни гост има задатак да у свом најпријатнијем окружењу, мобилним телефоном хоризонтално сними одговоре и то нам пошаље. У најкраћем року интервју се монтира и објављује на нашем Јутјуб каналу и Инстаграм профилу. На тај начин желимо да пружимо прилику да што више људи сазна за њих или ако већ знају онда да их боље упознају. – каже Лена.

Са Леном и Емом откријте Мињу Милошев Мињикс

Једна од првих Лениних и Еминих гостију била је фотографкиња Миња Милошев Мињикс. Она се бави специфичним жанром фотографије, ретко виђеним у Србији. Пред Мињиним објективом позирала је и певачица Анђела Игњатовић Бресквица, а њене фотографије и више о самој сарадњи са уметницом можете видети у интервјуу.

Следећи гост – Светозарр

– У следећем интервјуу у емисији „Са Звездама на Земљи” 20. марта у 14 сати упознаћете Светозара. Морам признати да је то и лично најжељенији интервју, јер је поред његовог талента невероватна и прича о томе када сам ја први пут чула за њега и да сам се тога сетила. Надам се да ће остварити своје циљеве, има све што пут до њих захтева. – овако Ема најављује нову емисију и интервју.

Ема и Лена се познају од 2007. године, спојила их је школска клупа. Свакодневно су се виђале до 2011. када је Ема због погоршаног здраственог стања, тешка срца морала да се склони из тог света у ком је била њена генерација. А да се права пријатељства никада не прекидају доказала је Лена, као и остали школски другари који су остали са Емом у контакту.

Лена је студент Филозофског факултета у Нишу, смера Новинарство, и одличан је познавалац енглеског и руског језика.

Са жељом да подржи идеју, оригиналан приступ и форму разговора са (не)афирмисаним младим талентима Топличанка ће редовно са својим читаоцима делити најаве емисије „Са Звездама на Земљи.“

СВЕ МОЖЕ!