Пракса у Дубаију можда чека баш ТЕБЕ

0
у-дубаију
Фото: Pixabay.com

Компанија Premier Marketing Menagment (PMMC) и Топличанка нуде изузетну прилику за праксу у Дубаију за дипломце економије или новинарства! Уколико си дипломирао или дипломирала  пре највише две године и машташ о пракси у активном, креативном и подстицајном окружењу, компанија Premier Marketing Menagment (PMMC) у Дубаију је право место за тебе!

PMMC је компанија која се бави истраживањем тржишта, а послује у Уједињеним Емиратима, Саудијској Арабији, Оману, Кувајту, Катару, Јордану, Египту. Конкурс је расписан за позицију Стажиста/Практикант. Реч је о плаћеној пракси која траје три месеца.

Поред образовања, један од главних услова за пријаву јесте да кандидат становник града Прокупља или неког од околних места. Очекује се висок степен знања и комуникације на енглеском језику, спремност и мотивисаност за учење и стицање нових вештина.

Потребно је да пошаљете свој CV и мотивационо писмо на енглеском језику на мејл ana@pmmc.ae. Кандидати који уђу у ужи круг добиће задатак, а начин на који га реше одредиће најбоље. Након онлајн интервјуа, компанија PMMC направиће коначан избор. Пракса почиње 15. фебруара 2020. године.

Детаљније о условима конкурса и самој пракси прочитајте на овом линку Internship at PMMC.