Топличанка покреће пројекат „100% ЉУБАВ“

0
Фото: Pixabay.com

Драги наши читаоци и читатељке, редакција магазина Топличанка има то задовољство да најави свој нови пројекат „100% ЉУБАВ“.

Пошто је Топличанка изузетна жена, она која пише и инспирише и која увек гласа за љубав, одлучили смо да отворимо конкурс за најлепшу љубавну причу под називом „100%  ЉУБАВ“.

Конкурс је отворен од данас 24. јануара до суботе 29. фебруара. Најзанимљивије, најлепше, најоригиналније приче објавићемо на нашем магазину у марту месецу. Најбоља три рада изабраће жири, те објавити резултате почетком априла.

Поред књига за три најбоље приче, најбољу причу наградићемо и новчано – 5000 динара.

Шта морате да знате о конкурсу „100% ЉУБАВ“?

Тема је слободна, јер је и љубав слободна, зар не? Пошаљите нам своју романтичну причу или шта је то за вас 100% љубав. Дужина приче је важна, такође. Пошаљите нам причу која није краћа од 500 речи, али ни дужа од 1200. Прича не сме бити раније објављена.

Пошаљите нам своју оригиналну причу. Плагијат није 100% љубав!

Нека ваш текст буде граматички и правописно исправан. Сетите се, ви потписујете текст, не желите да ваше име стоји испод „сумЉам“, „незнам“ и „Не достајеш ми“.

Пошаљите нам најмање 3 фотографије по тексту. Једну ћемо искористити као насловну, а друге две поставити у самом тексту. Фотографије  морају бити слободне за комерцијалну употребу, дакле, оне које нису заштићене ауторским правима, резолуције веће од 900×600px. Ви бирате хоћете ли послати своје ауторске фотографије или их преузети са неког од сајтова за бесплатно преузимање фотографија. Топличанка препоручује платформу Pixabay.com. Нека фотографије буду хоризонталне, а извор обавезно наведите! Пошаљите их одвојено од текста. Дакле, у истом мејлу, али посебно текст, а посебно фотографије.

Један аутор може послати једну причу. Ако овог пута не будете најбољи, можете покушати поново на нашем следећем конкурсу, који ћемо расписати крајем априла.

Уколико победите на овом конкурсу, не можете се више такмичити у 2020. години на конкурсу „100%  ЉУБАВ“.

љубав
Фото: Pixabay.com

Шта вам Топличанка нуди?

Топличанка нуди прилику да ваше речи допру до људи. Будите нежни, љубавни и дивни. Пишите и инспиришите! Можда сте баш ви један од квалитетних аутора који нама треба. Да, добро сте прочитали. Након завршетка конкурса, аутори најчитанијих прича добиће могућност да пишу за Топличанку стално!

Због тога је важно да се за своју публику борите. Једном кад је објавимо, поделите своју причу на друштвеним мрежама. Ми ћемо сваког дана дати простора вашој причи на нашој страници. Најчитанијим ауторима ћемо пружити прилику за дугорочнију сарадњу.

Да би конкурс „100% ЉУБАВ“ био прави пројекат, поновићемо га сваког другог месеца! То значи да ћемо најлепше љубавне приче читати у марту, па неке нове у мају, јулу.

Како да се пријавите?

Своју најљубавнију причу, поштујући сва горе наведена правила, заједно са фотографијама пошаљите на мејл toplicankamagazin@gmail.com

Потпишите се именом и презименом и обавезно оставите свој контакт. За сва питања Топличанка вам стоји на располагању. Пишите нам у инбокс Фејсбук странице.

Лична порука за све који као Топличанка верују 100% у љубав:

Ако волиш да пишеш, верујеш у своја слова, не часи часа! Буди Топличанка и покажи свима шта је за тебе 100% ЉУБАВ.

Једва чекамо твоју причу!

Срећно!