Најбоље sexy играчке за парове: запловите у остварење фантазија

0
muskarac-zena-krevet-sexy

“Да ли осећате да сте заглављени у сексуалној рутини?” Или оно: “секс је фантастичан али бих нешто још…”. Или можда: “Партнер вам је привлачан, али почиње да недостаје “оно нешто”?

Често се можемо срести са ставом да су sexy играчке за соло уживање. Зато ћемо срушити овај мит и упознати вас са неколико sexy играчака за парове које помажу и вама и вашем партнеру да испробате различите сексуалне положаје, појачате сензације, истражите своје омиљене фантазије и/или упознате своје границе.

Постоји широк избор опција када су у питању најбоље sexy играчке за парове, а све зависи од тога шта тражите. Ако тек почињете, размислите о експериментисању са неколико почетничких вибратора. За оне од вас који желе да уроне у BDSM, такође смо навели опрему у коју је лако ући (без игре речи).

А ако сте у вези на даљину, постоје чак и секс играчке за парове које могу да функционишу преко апликације, помажући вам да останете повезани.
Колико су ове играчке популарне, показују и студије да су оне сада мање табу и популарније су него икада раније. Али, са толико различитих врста sexy играчака готово је изазов наћи “ону праву”.

Зато смо се потрудили да издвојимо неколико њих које ће вам сигурно заголицати машту. Запловимо.

Сет

Уколико сте почетник у игрицама остварењу фантазија, сет је први корак за вас. Уколико желите комплетно задовољство, или хоћете да обрадујете драгу особу, у сету добијате сребрни вибратор, аналне куглице, вагиналне куглице, два дилда, навлаку за пенис, и вибрирајући пенис прстен.
Комбинујте елементе сета и имаћете незаборавно сексуално искуство, које ће вам изнова мамити осмех на лице.

Јестива крема за предигру

Идеалана комбинација за узбуђење и незаборавну забаву је јестива крема за предигру. Ако волите воћне мирисе и уживате у стимулацији брадавица, бићете и више него задовољни. Ова крема ће вам пружити осећај хлађења тако да ће брадавице бити чврсте и надражене. Крема јестива па ће стимулација језиком ће бити још интересантнија.

Клиторис гел

Омогућите вашој партнерки да опусти тело и мисли како би растерећена кренула ка невиђеним оргазмима. Искористите овај гел у обострану корист јер sexy клиторис гел буди пријатне осећаје нежности и максималног задовољства при наношењу.
Наносите га мало на клиторалну и вагиналну и користите максималну сензацију која је пред вама.

Вибратор за парове

Волите осећај контроле над партнером? Онда је Вибратор за парове са контролом вибрација преко bluetooth када се повежете на телефон, прави избор за вас. Јединствена sexy играчка ће вам пружити фантастично уживање за памћење.
Вибратор за парове стимулише у исто време унутрашњост вагине и клиторис. Пошто је мањих димензија док је вибратор у вагини и парнер може да пенетрира пенисом, тако да ће и он осећати sexy вибрације.
Дупли ужитак за дупло задовољство.

Масажер напрстак

Ако волите игре прстима она је масажер напрстак ту да вас доведе до вишеструких оргазама. Додајте “Final touch” вештим прстима вашег партнера и доживите најлепша сексуална искуства.

Мрежасти bodystocking

Пробудите машту. Мрежасти bodystocking је прави избор за вас. Додаће нови степен еротике, а и можете размислити о новој димензији фантазија. Врућа забава је свакако гарантована.

Везови за кревет

Везови за кревет су једнинстве комбинација разних садо мазо справица која чини да љубавни живот постане веома занимљив. Гарантовано је незаборавно искуство у садо мазо сексу.
Потребно је да будете довољно маштовити и искусићете ароме sexy забаве на несвакидашњи начин. Играјте се разних sexy поза и оргазми ће бити вишеструки и неодољиво фантастични.
Препусти се партнеру и уживај у његовим играма доминације.

Прстен за уста

Уколико зелите да упловите у живот BDSM-а, прави почетак за вас је Прстен за уста. Уживајте у вашој новој улози и упловите у свет изван граница и предрасуда.

Фетиш сет

У љубавним играма понекад су потребни додатни стимуланси како би зачинили вашу везу. Фетиш сет је управо оно што вам треба како бисте дешавања у спаваћој соби подигли на један виши ниво. Састоји се из три елемента, а то су бич, лисице и маска за затварање очију.
Фетиш сет је омиљен код парова који воле умерене садо мазо игре, али и код оних који практикују нешто тврђу игру.

Анални дилдо

Анални дилдо представља двоструку аналну играчку која буди веома пријатне аналне оргазме. Уз анални лубрикант, уживаћете у корачању кроз сензације аналне стимулације. Магичне аналне пенетрације неће престати да буде пријатне осећаје нежности и задовољства.

Аналне куглице

Фасцинираће вас плаве аналне куглице својим постепеним ширењем и тако припремити анус за удобан и пријатан анални сеx. Фантастичне аналне куглице су поређане у низу и имају глатну површинску структуру која омогућава лагану аналну пенетрацију.
Памтићете овај доживљај.

Strap on

За оне који немају предрасуде и пробијају границе Strap on је “must have”.
Вештачни дилдо са тракама и каишима уз помоћ којих може функционисати као прави пенис. Нуди дубоку пенетрацију и максималну испуњеност приликом пенетрације.
Отвара потпуно нове хоризонте у сексуалним улогама. Уживаћете.

Sexy играчке нису “аларм”

Без обзира колико сте ви и ваш партнер(и) авантуристички расположени, најбоље sexy играчке за парове унеће “убрзање” у ваш сексуални живот.

Елем, чињеница да сте овде значи да сте еволуирали изван погрешне идеје да чак и најбоље сексуалне играчке за парове на неки начин означавају да је ваш сексуални живот лош или недовољно добар.
Ово је потпуно нетачно. Sexy играчке могу “распалити” и најбољи секс само уколико допустите себи да се у потпуности препустите маштаријама и разбијете предрасуде.