Изаберите изазовне поклоне за тинејџера

0
поклони-за-тинејџера

Уколико желите оригинални поклон за тинејџера, бирајте изазове који ће их одушевити. Упркос бурним променама расположења и развоју хормонских промена, тинејџери спадају у осетљиву групу коју називамо адолесценти.

Другим речима, њихов развојни пут обележен је бројним променама, другачијим навикама и сазревању личности. Услед добре комуникације можете сазнати шта један тинејџер заиста воли, тиме ће се листа жеља лакше испунити.

Пратите актуелне теме уз дешавања која прате дечији развој од 10 до 18 година. Интересовања за поклоне су различита, на располоагању су књиге, музика, филмови или спортски садржаји. Бирајте поклоне сходно узрасту и стварима које су у тренду. 

Идеални поклони за тинејџера дечака

Дечаци се на основу психолошког и менталног развоја знатно разликују од девојчица. Девојчице имају већи степен интелигенције и могућности да путем сопствене сналажљивости усавршавају моћ памћења. За разлику од девојчица, дечаци су знатно немирнијег духа, понашања и импулсних промена расположења. Музика коју слушају, утиче на њихов стил понашања, одевања и популарности у друштву.

Бирајте поклоне у складу са атрактивним фазоном. Уколико дечаци воле спортски фазон, обезбедите им рођендански поклон у виду омиљеног пара патика. Дечаци воле друштвене игре, окупљања и заједничка дружења. Необичан поклон могу бити бежичне слушалице или дупли пар џојстика за друштвене игре. Један од добрих и занимљивих поклона за тинејџера је и застава Србије, која у зависности од  димензија може бити намењена за зид, радни сто или врата.

Уколико ваше дете воли спорт или навија за неки клуб, застава је увек добар поклон. Куповина застава има национални и интернационални значај, управо због вишеструке намене наведеног реквизита. Дечаци воле обележја омиљеног спортског клуба или земље. Уз одабрану заставу истиче се национални грб са симболима водећих владара или јединственим обележјем боја. 

Уколико је одабир поклона пао на заставе продаја се врши путем интернета, најчешће. Цене су приступане и највише зависе од материјала од којих је застава израђена, као и од димензја заставе.

Уколико дечаци воле спортске клубове и често прате фудбалске утакмице, навијачке заставице могу бити прави избор.. Одабиром наведеног поклона, бирате квалитетан дигитални отисак односно штампу материјала. Бирајте капитенске заставе или мале стоног типа. Занимљив је одабир тематских застава са симболима омиљене рок групе или истакнутим порукама за прославу славља. Уколико је тема прослава 18 рођендана, бирајте заставе за истицање, које на себи имају истакнуте симболе Србије. 

Заставе су идеалан поклон за тинејџера је се могу окачити на зид собе, без обзира шта дете воли, увек се може израдити застава са мотивима који су њему или њој дојмљиви.

Уколико дечаци поседују такмичарски дух са израженом логиком за математику, обезбедите им максималну подршку на иностраним такмичењима. Успешни математичари чувених Српских гимназија, могу понети заставу своје земље на математичку олимпијаду. 

Идеални поклони за тинејџерку

Девојчице се сходно свом физичком изгледу знатно се брже мењају у односу на дечаке. Њихов мирнији темперамент одређује интересовања, занимања и хоби којим се баве. Девојчице су рањива група тинејџера, управо због промена које носе на свом лицу и зрелости. Управо због проблематичне коже у њиховом узрасту, идеалан поклон чини ваучер козметичких производа уз масажу регије лице. То ће им свакако пријати, а њиховом лицу дати посебан сјај и свежину.

Уколико су девојчице љубитељи истраживања природе, њихово усмерење је ка морфолошкој грађи планете. Већ након навршене 18 године, јављају се интересовања за будуће занимање. Уколико је прави избор биологија или географија обезбедите на време географске карте или заставе омиљених земаља. Девојчице воле туристичке садржаје, путовања и истраживања других култура, немојте занемарити њихову жељу. Обезбедите им поклоне са садржајним елементима туризма, културних баштина, заштићених добара и лепоте природе

Још један од интересантних поклона за тинејџерку, у зависности од доба су и украси за нову годину.

Комад одеће, уколико познајете стил девојчице је увек добар избор као поклон и сигурно неће бити остављен по страни.