Изненадите блиску особу за рођендан са стилом

0
srecan-rodjendan-natpis-na-engleskom-baloni
Pexels.com

Приближава се рођендан вама блиској особи, а још увек нисте смислили никакав поклон? Желите да све протекне савршено, као и да овога пута заиста погодите у мету са изненађењем?

И сами смо свесни колико ово некада може бити тешко, посебно када се ради о особи коју дуго познајете и толико сте већ рођендана дочекали, да вам се чини да је пронаћи прави поклон немогућа мисија.

Зато смо решили да вам и сами дамо неколико предлога како можете пријатно изненадити блиску вољену особу за рођендан и омогућити јој да га се сећа целога живота.

Слатке посластице су увек одлично решење

Слатке посластице најчешће јесу као додатак једном већем поклону, али могу бити и главно решење уколико се заиста потрудите и све лепо аранжирате.

Слаткиши су идеално решење за све праве љубитеље посластица у сваком облику. Додатну драж допринеће лепа декорација и паковање!

Рођенданске торте у премиум паковању биће пун погодак, било да се ради о вашем партнеру, члану породице или пријатељу. Без торте се не иде на рођендан и сви то добро знамо, али ви одаберите ону која ће бити посебна по укусу и изгледу.

torta-slag-jagode-prskalice
Pexels.com

Уз оригиналну декорацију можете припремити и натпис преко торте, те на тај начин поручити драгој особи колико вам значи. Визуално је ипак слађе!

Оригиналне торте лепог декора и незамењивог укуса могу бити саставни део слатког рођенданског пакета за оне који без слаткиша не могу живети. Лепо га упакујте и пошаљите на адресу, а верујте нам на реч, да ће ово бити пун погодак!

Организујте путовање изненађења

Путовање изненађења је најбоља опција да обрадујете партнера и покажете му колико вам је стало. Не само да је ово најчешће поклон који прелази стандардне буџете за поклоне, већ је и прилично захтеван у односу на многе друге.

Сигурно је да имате неку заједничку дестинацију коју бисте радо посетили и то се провлачи кроз разговоре дуго. Рођендан је право време да изађете из летаргије и коначно организујете то дуго очекивано путовање.

Као зимска варијанта се намећу неке од класичних опција као што су Праг, Будимпешта, Беч, али можете бити мало оригиналнији и одвести партнера до неке дестинације на мору, где зими греје сунце.

Када наступи лепше време, број опција се значајно проширује, па тако можете отићи на планинарење, камповање или рафтинг уколико сте љубитељи природе.

На крају све зависи од тога шта вас двоје као пар преферирате да радите, а ко боље познаје свог драгог/драгу од вас?

Добра стара симболика никада неће застарети

Рођендан је право време да се присетите лепих заједничких тренутака из прошлости!

Партнера можете одвести на туру при којој ћете обилазити важна места за вашу везу: место упознавања, први пољубац и томе слично. Верујемо да ће ово позитивно утицати на оснаживање ваше емотивне везе.

Приликом обиласка омиљених дестинација можете уручити и други поклон вољеној особи или можда озваничити вашу везу прстеном, на вама је!

Поклони за блиске пријатеље и чланове породице могу бити једнако емотивни и сентиментални. Одлична опција јесте израда фотоалбума са заједничким сликама, а можете убацити и лични печат посебним креацијама и текстовима у вези са догађјима са слика.

Поклоните персонализовани поклон драгој особи, са којим се он или она могу поистоветити и повезати. Књига са потписом омиљеног аутора, фудбалски дрес са слављениковим презименом или можда хаљина шивена по мери. Ето само неких идеја и подстицаја за размишљање.

Припремите рођенданску прославу према музичком укусу слављеника

Замислите само израз лица слављеника или слављенице када угледају свог омиљеног певача или бенд на рођенданској прослави изненађења.

То је заиста нешто непроцењиво и верујемо да не постоји бољи тренутак да драгу особу изненадите на овај начин. Прослава рођендана, па још уз хитове омиљених музичара изведених уживо, изазваће код слављеника сузе радоснице.

Заиграјте, запевајте, славље може почети!

Ослушкујте и пробајте да схватите шта је оно што им треба

И за сам крај, али не и најважније, слушајте!

Када се приближава време рођендана, проведите мало више времена са драгом особом и пробајте да откријете шта је то што им је тренутно потребно. Кроз неформалан разговор или суптилно пропитивање можете доћи до решење за поклон.

То су често неке практичне ствари, као на пример уређаји беле технике, патике, одећа или неке посебне корисне стварчице које сви волимо, али их никада сами не купујемо.

Често су то лепо декорисани роковници, парферми, геџети, купони за масажу, одлазак у спа, књиге и друге интересантне ситнице које са уживањем користимо. 

Поклони су идеална прилика да их добијемо.

Ваш пријатељ, девојка, момак, отац, сестра или било ко коме купујете поклон ће сигурно знати да цени ваш труд и пре свега то што сте их слушали и запамтили њихове потребе.

Некада чак и најобичнија ситница може бити много већи поклон и дража успомена него нешто велико и скупо.

Потрудите се, па ће вам сигурно синути добра идеја. Можда вам и наши савети буду од користи или као одлична инспирација за куповину поклона за најближе.