Тамна страна љубави

0
тамна страна љубави

Кажу да нас љубав покреће и мотивише, да је одредила многе животе и судбине. Да ли је то баш тако или је ово само лепа фраза за романе? Мој живот је свакако обележила. Ја нисам заљубљиве природе, можда би било боље да јесам. Више бих проживела и стекла драгоцено искуство. Моје наклоности међутим увек су биле постојане – ја сам истрајна особа. Верујем у своје изборе, верујем у витеза на белом коњу и у срећне завршетке. Верујем у „déjà vu“ и у судбинске сусрете. Добро, стрпљење није моја главна врлина, на томе морам да порадим. Али учим, верујте ми, свакога дана научим нешто ново.

Ево шта сам научила ове године.

Никада не знате шта вас сутра чека и шта вам је судбина наменила. Немојте бити уверени да се знате. Живот ће вам доказати да немате појма. Све што сте претходно научили, или у шта сте веровали, за трен ока може постати неважно и смешно. Поглед на живот ће вам се променити, променићете се. Да ли ћете при томе постати боља особа, то већ не могу да гарантујем. Нека вас Сила прати у лавиринту судбине и потраге за срећом. Добродошли у тамну страну љубави. Да ли сте спремни да прођете кроз ишчекивање, надање, разочарење, тугу? Јесте ли довољно снажни да верујете у себе и свој инстинкт? Довољно стрпљиви да допустите времену да реши недоумице, а судбини да баци коцке? Хоће ли вас исцрпети гледање у мобилни телефон и чекање на поруку, или било какав знак живота?

Једна мени драга особа, похвалила се да уопште не мора да јури жене, јер оне саме стоје у бескрајном реду чекања на његову наклоност. Колико год ја била непосредна и једноставна, у такав ред никада не бих стала. Забава је забава, али везе за једну ноћ нису за романтичне душе као што сам ја. Покушала бих са хипнозом, па макар и на даљину. Смишљала бих занимљиве приче, као Шехеразада. Воли ме… не воли ме…

Aуторка: Владана С. Неће ваљда

Неће ваљда је друго лице Супермаме, која каже Сачекај мало!