Напиши љубавну причу и заради!

0
Фото: Unsplash.com

Пројекат 100% ЉУБАВ који је покренула Топличанка за десетак дана затвара свој први круг. Конкурс за ваше љубавне приче траје до краја фебруара, а услови учествовања су да је прича оригинална и необјављена.

Желите да изјавите неком љубав, желите да пишете о љубави према својој деци, одлични сте у измишљању и осмишљању љубави – напишите, пошаљите своју љубавну причу и освојите 5000 динара.

Тема је слободна, јер је и љубав слободна, зар не? Пошаљите нам своју романтичну причу или шта је то за вас 100% љубав. Дужина приче је важна, такође. Пошаљите нам причу која није краћа од 500 речи, али ни дужа од 1200. Прича не сме бити раније објављена.

Више информација о условима конкурса пронаћи ћете на следећем линку.

Након завршетка конкурса, аутори најчитанијих прича добиће могућност да пишу за Топличанку стално!

Због тога је важно да се за своју публику борите. Једном кад је објавимо, поделите своју причу на друштвеним мрежама. Ми ћемо сваког дана дати простора вашој причи на нашој страници. Најчитанијим ауторима ћемо пружити прилику за дугорочнију сарадњу.

Како да се пријавите?

Своју најљубавнију причу заједно са фотографијама пошаљите на мејл toplicankamagazin@gmail.com

Потпишите се именом и презименом и обавезно оставите свој контакт. За сва питања Топличанка вам стоји на располагању. Пишите нам у инбокс Фејсбук странице.