Дијета руске балерине – 5 килограма мање за недељу дана!

0
Фото: Pixabay.com

Захваљујући правилном избору намирница, балерина Ана Михалков има савршену линију. Током живота се у неколико наврате борила са вишком килограма, а често је примењивала ригорозне дијете, а оне су оставиле траг на њено здравље.

Док није решила да се окрене здравом решењу, њена килажа је варирала. Већ 10 година се храни по овом принципу и муке са килажом нема.

Она углавном доручкује овсену кашу са неким воћем и шољу зеленог чаја или сир и јаја. За ручак и вечеру на менију су намирнице богате протеинима. Ужина се састоји од воћа и поврћа.

У обзир долази нискокалорично месо попут пилетине и ћуретине као и риба. Након 8 сати не вечера, али ако осети неиздрживу глад, попије чашу кефира са мало лана.

Иако се храни углавном здраво, не одриче се у потпуности оне мање здраве хране. 1 или 2 пута недељно себи дозволи себи да поједе парче торте или чоколаде. Баланс је кључ њене витке линије.

Уколико јој се деси да набаци који килограм, уведе овај режим исхране. Траје 7 дана, а током овог периода можете изгубити 4-5 кг.

ЈЕЛОВНИК – Недељни мени

Дан 1.

Првог дана дозвољено је јести било које поврће неограничено: печено, сирово, кувано. Јела треба припремати без уља, соли и љутих зачина и важно је пити пуно  воде.

Дан 2.

Следећи дан на менију је месо. Препоручује се пилетина или ћуретина. Укупно – 800 г меса распоређено у једнаке порције током дана.

Дан 3.

Око 1 кг воћа и 400 мл кефира или јогурта је дозвољено у овом дану.

Дан 4.

Четвртог дана се једе само супа у неограниченим количинама. Овај дан ће учинити да се направи потпуни детокс тела.

Дан 5.

Распоредите 800 гр рибе на 3 оброка и уз њих једите зелену слату или купус у неограниченим количинама.

Дан 6.

Дан за каше, овсена, хељдина и пиринчана долазе у обзир. Немојте јести више од 700 гр производа дневно.

Дан 7.

Последњег дана дијете на менију је поврће у неограниченој количини.

Препоручује се лагана физичка активност током овог периода како би се метаболизам и сагоревање калорија убрзало.

Извор: Курир стил