Кричак: Желим да ме једног дана син бодри са трибина

кричак-данијела-рукомет
Фото: Данијела Кричак, приватна архива

Следећа полусезона Супер Б рукометне лиге за жене почеће у знаку великог повратка рукометашице Данијеле Кричак. После породиљског одсуства и свега годину дана без игре, ова млада мама и најбоља спортисткиња Прокупља 2019. године решила је да се врати у форму и заигра на терену.

– Престала сам да тренирам јануара кад сам сазнала да сам трудна. У септембру се родио Константин, и врло брзо сам почела да тренирам и да се враћам форму. Рукомет ми је недостајао ових месеци, али не могу да се жалим јер ми се десило нешто најлепше што свака девојка и жена жели, постала сам мајка. – рекла је Кричак за Топличанку.

данијела-кричак-беба-на-терену
Фото: Данијела Кричак, приватна архива

На питање како је вратити се на терен и поново тренирати, Данијела одговара да је осећај прелеп.

– Још увек немам посебне припреме, беба је мала па користим сваки слободан тренутак да одрадим тренинг. Проналазим баланс између  рукомета и мајичинства, а велику захвалност дугујем свом супругу, који је максимално посвећен нашем сину и мени, тако да уз моју вољу и жељу све постижем. Беба ми је само мотив више да се вратим рукомету, јер имам жељу да ме једног дана и он бодри са трибина. – рекла је Данијела.

Уз овакву мотивацију нема сумње да ће ова рођена Блачанка, репрезентативка и искрени стрелац великог срца, тек низати победе на терену.