Stars fit izazov meseca februara – kako da budete zdravi i humani!

0
jelena krasić stars fit
Foto: Danijel Milojković

Još jedna sjajna ideja stiže iz Stars Fit-a. Kako je ovaj prokupački centar za rekreaciju poznat po čestim (moramo priznati) zabavnim akcijama i izazovima, izazov meseca februara ne dolazi kao iznenađenje.

Kako da budete humani i izgledate dobro?

Fitnes trener Jelena Krasić objavila je na Fejsbuk stranici centra izazov meseca februara: vežbe za celo telo u trajanju od 30 dana. Da biste dobili program vežbi potrebno je samo da se prijavite.

Jedini uslov za prijavu je skrinšot povratne poruke koju ćete poslati na 1150 za NURDOR. Ovo je humanitarni SMS broj za prikupljanje sredstava za rekonstrukciju roditeljske kuće za smeštaj dece iz unutrašnjosti koja se leče kroz dnevne bolnice beogradskih hematoonkoloških odeljenja. Slanjem poruke na broj 1150 iz svih mreža, dajete svoju donaciju u vrednosti od 50 dinara (bez PDV). Broj je aktiviralo Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka u saradnji sa Telekomom, Telenorom i Vip mobile, a sve u okviru projekta Doktorova kula.

Izazov počinje sutra 12. februara i traje mesec dana.

Uz prepoznatljiv moto „Vaše tijelo naša briga“ i sjajnu humanu pozadinu akcije, sasvim je izvesno da će biti lakše proći kroz ovaj izazov.

Topličanka je već poslala svoju poruku, a pridružite se i vi. Pomozimo svi  da roditeljska kuća što pre oživi i otvaranjem svojih vrata pomogne hrabrim mališanima i njihovim porodicama u njihovoj teškoj borbi.

Pošaljite poruku na 1150, a onda se pišite u inboks Centra rekreaciju „Stars fit“.

Podsetimo, ovo nije prvi put da Stars fit poziva na humanost. Prošle godine su svi koji pošalju poruku mogli uraditi besplatan trening 15. februara – na Svetski dan dece obolele od raka.