Старс фит изазов месеца фебруара – како да будете здрави и хумани!

0
јелена красић старс фит
Фото: Данијел Милојковић

Још једна сјајна идеја стиже из Старс Фит-а. Како је овај прокупачки центар за рекреацију познат по честим (морамо признати) забавним акцијама и изазовима, изазов месеца фебруара не долази као изненађење.

Како да будете хумани и изгледате добро?

Фитнес тренер Јелена Красић објавила је на Фејсбук страници центра изазов месеца фебруара: вежбе за цело тело у трајању од 30 дана. Да бисте добили програм вежби потребно је само да се пријавите.

Једини услов за пријаву је скриншот повратне поруке коју ћете послати на 1150 за НУРДОР. Ово је хуманитарни СМС број за прикупљање средстава за реконструкцију родитељске куће за смештај деце из унутрашњости која се лече кроз дневне болнице београдских хематоонколошких одељења. Слањем поруке на број 1150 из свих мрежа, дајете своју донацију у вредности од 50 динара (без ПДВ). Број је активирало Национално удружење родитеља деце оболеле од рака у сарадњи са Телекомом, Теленором и Вип мобиле, а све у оквиру пројекта Докторова кула.

Изазов почиње сутра 12. фебруара и траје месец дана.

Уз препознатљив мото „Ваше тијело наша брига“ и сјајну хуману позадину акције, сасвим је извесно да ће бити лакше проћи кроз овај изазов.

Топличанка је већ послала своју поруку, а придружите се и ви. Помозимо сви  да родитељска кућа што пре оживи и отварањем својих врата помогне храбрим малишанима и њиховим породицама у њиховој тешкој борби.

Пошаљите поруку на 1150, а онда се пишите у инбокс Центра рекреацију „Старс фит“.

Подсетимо, ово није први пут да Старс фит позива на хуманост. Прошле године су сви који пошаљу поруку могли урадити бесплатан тренинг 15. фебруара – на Светски дан деце оболеле од рака.