Позив за књижевно вече Волонтера на мрежи

0
Волонтери на мрежи
Фото: Волонтери на мрежи

Волонтери на мрежи позивају све младе песнике и писце који желе да учествују на књижевној вечери „Све ће отићи и све ће проћи,отићи ће све бриге и пажња,опет ће путеви постати равни и вртови ће опет бити пуни цвећа“ А.С.Пушкин.

Књижевно вече организују „Волонтери на мрежи“ уз помоћ Уницефа и Младих истраживача Србије. Поетско вече ће се одржати у договору са учесницима који се буду пријавили.

Тема књижевне вечери се односи на стварање песника и писаца у доба ванредног стања и борбе са Covid 19. Циљ је да млади људи читајући и слушајући дела која су настала у изолацији искажу своје идеје и мисли које су настале у доба ванредног стања.

Заинтересовани песници и писци се могу пријавити путем овог линка, наводећи у напомени да се пријављују за књижевно вече „Све ће отићи и све ће проћи, отићи ће све бриге и пажња, опет ће путеви постати равни и вртови ће опет бити пуни цвећа“ (А.С.Пушкин) и штиклирајући у анкети – желим да се пријавим на радионицу који сам видео/ла у понуди.

Након тога добиће више информација које се тичу књижевне вечери.

О програму „Волонтери у мрежи“ који спроводе Млади истраживачи Србије у сарадњи са УНИЦЕФ Србија уз подршку USAID-а и Министарства омладине и спорта Републике Србије можете сазнати више на страници Млади истраживачи Србије.