Praksa u Dubaiju možda čeka baš TEBE

0
u-dubaiju
Foto: Pixabay.com

Kompanija Premier Marketing Menagment (PMMC) i Topličanka nude izuzetnu priliku za praksu u Dubaiju za diplomce ekonomije ili novinarstva! Ukoliko si diplomirao ili diplomirala  pre najviše dve godine i maštaš o praksi u aktivnom, kreativnom i podsticajnom okruženju, kompanija Premier Marketing Menagment (PMMC) u Dubaiju je pravo mesto za tebe!

PMMC je kompanija koja se bavi istraživanjem tržišta, a posluje u Ujedinjenim Emiratima, Saudijskoj Arabiji, Omanu, Kuvajtu, Kataru, Jordanu, Egiptu. Konkurs je raspisan za poziciju Stažista/Praktikant. Reč je o plaćenoj praksi koja traje tri meseca.

Pored obrazovanja, jedan od glavnih uslova za prijavu jeste da kandidat stanovnik grada Prokuplja ili nekog od okolnih mesta. Očekuje se visok stepen znanja i komunikacije na engleskom jeziku, spremnost i motivisanost za učenje i sticanje novih veština.

Potrebno je da pošaljete svoj CV i motivaciono pismo na engleskom jeziku na mejl ana@pmmc.ae. Kandidati koji uđu u uži krug dobiće zadatak, a način na koji ga reše odrediće najbolje. Nakon onlajn intervjua, kompanija PMMC napraviće konačan izbor. Praksa počinje 15. februara 2020. godine.

Detaljnije o uslovima konkursa i samoj praksi pročitajte na ovom linku Internship at PMMC.