Топличанка слави 2. рођендан

kucaća-mašina-rođendan
Фото: Unsplash.com

Да ли се и вама догађа да у мору дешавања, свакодневице која омета и умара једноставно заборавите оно што је важно? Тако се, умало, усред четвртка догодило да Топличанка заборави да јој је рођендан.

rođendan
Фото: Unsplash.com

Знате кад људи кажу данас: ето, да ме Фејсбук није подсетио, не бих знала да јој је данас рођендан?

Мене је подсетила успомена на Фејсбуку и мала напомена у роковнику.

Не на Фејсу, него у срцу

kucaća-mašina-cveće
Фото: Unsplash.com

Од 15. октобра 2018. године много тога се променило. Топличанка је расла, мењала се, окупила неке добре људе и истрајала у мисији да покаже да у нашем граду – али и шире – постоје изузетне жене.

Због изузетних жена је и сама постајала све више изузетна.

Тако са поносом данас, на свој други рођендан може да каже да је велика, другачија и јединствена. Да негује лепе речи, да подстиче дивна дела, да живи живот онако како би га чак и Раде Драинац опевао у својој песми.

И као што је он „волео некад без потребе да замрси ствари“ и умео да крикне „У мени је огледало свих љубави“ – тако и Топличанка с радошћу открива дивне приче.

Буди и ти Топличанка!

laptop-pisanje-cveće
Фото: Unsplash.com

За две године смо направили заједно малу библиотеку за Дечје одељење Опште болнице „Др Алекса Савић“, подржали смо све дивне хуманитарне акције дивног Арт паба „Black fox“, тренирали у „Старс фит“-у и представили многе дивне људе.

Ако у себи чувате оно топличко-Драинац-зрнце, ако вам је доста да заборављате на оне лепе и стварно важне ствари у животу – јавите нам се. Топличанка пише, Топличанка кува, Топличанка истражује. Јави нам ко су изузетне жене твог краја, откриј нам шта те инспирише.

Прославимо 3. рођендан у већем броју, насмејанији и срећнији!