10 РАЗЛОГА НЕТРЕНИРАЊА И КАКО ДА ИХ ЗАБОРАВИТЕ

0
Фото: Unsplash.com

Из Центра за рекреацију „Старс фит“ сваког дана стиже нам нека добра и инспиративна вест. Труднице које вежбају и припремају се за порођај и најдивнији период свог живота, маме које враћају своје тело у форму само неколико месеци након порођаја или операције рака дојке, здрави оброци и одличне вежбе, акције прикупљања слаткиша за децу из угрожених породица – скоро да је све ово надмашила следећа прича.

Персонални тренер Јелена Красић увек на занимљив начин представи активности у свом центру, а овог пута је желела да исприча који су то разлози за нетренирање, као и која је то девојчица која због које више нећете имати изговоре!

10 разлога нетренирања

1. породичне обавезе
2. недостатак времена због пословних обавеза
3. далеко ми је клуб/теретана
4. стид (дебела сам, а тамо су све згодне)
5. тешке су ми вјежбе
6. немам спортску гардеробу
7. пада киша/сњег, одлажем тренинг
8. немам друштво за вјежбање
9. стара сам за вјежбање
10. данас ми није дан за тренинг

Фото: Старс фит

А сада се питате какве везе има фотографија са текстом!?

Ова дјевојчица поред мене је члан Старс фит-а већ другу сезону, има 70 и коју и како сама каже да су године само број за њу. Како каже, њега генерација и не зна шта је то фитнес!

Прва је на тренинзима! Тренира са подмлађеном групом, редовно, 3 пута недељно. Вјежбе ради као и остатак групе, не жели поштеду. Када јој је карактер дошао у искушење да посустане, улогу је преузела дисциплина и тако је скинула 10 килограма. Сада ужива у свом тијелу, нема здравствених проблема, ужива у животу, радује се новом сутра а мене моли да док је ње буде и Старс фит-а!!
Вукица пркоси разлозима не тренирања, дефинитивно!!!

ВАШЕ ТИЈЕЛО НАША БРИГА

Старс фит можете пратити на Фејсбуку и Инстаграму.

Koнтакт: 064 082 48 37
e-mail: starsfit2016@gmail.com